Kvalitet

Fokus på kvalitet

For os handler kvalitet om at levere det forventede. Det handler om at opfylde dine ønsker, behov og forventninger til samarbejdet. Det gør vi hos IPL. Vi kan dokumentere vores arbejde gennem hele produktionsforløbet og dermed levere reel merværdi i vores løsninger.

Vores kundetilpassede løsninger lever op til en række kvalitetsstandarder. Det kan f.eks. være den meget skrappe standard IATF 16949 i bilindustrien. Vi kvalitetssikrer alle led i værdikæden – lige fra procesudvikling over produktionsprocesser til levering af produkterne.

I produktionen er kvalitetskontrol en integreret del af processen, lige fra indgangskontrol til operatørens proceskontrol og slutkontrol i vores moderne udstyrede målerum. Samtidig tilbyder vi vores kunder at deltage i produktudvikling og –modning, så vi kan tilbyde den højeste kvalitet i hele forløbet.

Vi er desuden miljøcertificerede ifølge standarden ISO 14001, så de væsentlige miljøpåvirkninger er prioriterede og håndteres på en ansvarlig måde og dermed overholder alle myndighedskrav.

Sidst, men ikke mindst: Vi er stolte af vores arbejde og står inde for kvaliteten med vores velkendte IPL-krone, der er præget ind i alle produkter. 


Kundeklager - RMA:

Kundeklagen sendes til IPL-kvalitet: quality@ipl.dk

Klagen oprettes i vores system inden for 24 timer, hvorefter der sendes et unikt klagenummer, som der skal henvises til i den efterfølgende korrespondance.

IPL-kvalitet

Code of Conduct Supplier Quality manual