Profil

Kundetilpassede løsninger

I mere end 80 år har IPL udviklet, leveret og produceret kundetilpassede løsninger af forskellig karaktér. Vi en af Europas største producenter af CNC-bearbejdninger og leverandør af komponenter til den globale industri – især inden for bilindustrien, landbrugsmaskiner og fødevareproducerende virksomheder.

Vi er specialister i at fremstille komplicerede emner til vores kunder. I et tæt samarbejde med kunden fremstiller vi en samlet løsning, hvor vi producerer alle delelementer, overfladebehandler, monterer og leverer de aftalte produkter. Vi tilfører på denne vis merværdi til løsningen, inden den sendes videre til vores kunder og indgår i nye sammenhænge.

Hos IPL udnytter vi synergieffekten mellem i et tæt samarbejde med et støberi og egen maskinfabrik med moderne CNC-anlæg, egen afdeling til overfladebehandling og egen montageafdeling, der samler alle tråde til en stærk løsning. Vi er certificerede efter alle relevante industristandarder og vi præger vores færdige løsninger med den velkendte IPL-krone, der er en ekstra kvalitetsgaranti i værdikæden.

Læs mere om vores løsninger og produkter i det seneste IPL-katalog. Hent det ved at klikke her


Kontakt os !

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller besvarer dine spørgsmål.

Erik Larsen
+45 21 45 20 02
ehl@ipl.dk

Erik Larsen